Mister Senior Netherlands 2021

Dit jaar doe ik als finalist mee aan Mister Senior Netherlands, een misterverkiezing voor mannen van 31 jaar en ouder.
De finale is op 11 september 2021.

Je kunt mij steunen via social media!
Like de foto’s die van mij te zien zijn op de Mister Senior-pagina’s en vertel erbij waarom ik volgens jou Mister Senior Netherlands 2021 moet worden!

Website misterinternationalnetherlands.nl/mister-senior-netherlands
Facebook Mister-Senior-Netherlands
Instagram @misterseniornetherlands

Wat is Mister Senior Netherlands?

Mister International Netherlands (MIN) organisatie heeft sinds 2018 een nieuwe verkiezing: Mister Senior Netherlands. Mister Senior Netherlands is een verkiezing voor mannen boven de 31 jaar en biedt heren met een passie, visie en missie een podium om te shinen en om zichzelf te presenteren.

Als onderdeel van de verkiezingsperiode heb ik verschillende fotoshoots gedaan. Hieronder kun je de resultaten bewonderen.

Waarom doe ik mee?

Deze verkiezing is een manier om aandacht te vragen voor zaken die ik belangrijk vind. Ik ben sinds kort 50 en ik zit vol ideeën en dromen die ik graag wil verwezenlijken. En waarom niet? We worden immers steeds ouder. Dat gevoel wil ik leeftijdgenoten meegeven.

Een gezond leven brengt mij waar ik nu ben. Ik sport al sinds 2001 bij In-Tension op Scheveningen. Je kunt wel stellen dat In-Tension grote invloed heeft gehad op het feit dat ik op mijn vijftigste nog steeds geen vetrollen of grijs haar heb. Ik ben dus enorm blij dat In-Tension mij steunt in mijn Mister Senior-avontuur!

Ook mannen van ouder dan dertig kunnen op de catwalk staan. Waarom zouden daar alleen maar ongezond slanke dames moeten lopen? De wedstrijd heeft een inclusief karakter door het streven naar gelijkwaardigheid van iedereen, ongeacht geaardheid, ras, geloofsovertuiging , beperking of wat dan ook.

Tenslotte steunt Mister Senior Netherlands 2021 een goed doel door geld in te zamelen voor Save the Children.

Waar breek ik een lans voor?

Via social media vraag ik aandacht voor zaken die mij aan het hart gaan. Hieronder zie je een aantal voorbeelden.

Niet alleen op social media is mijn deelname aan Mister Senior Netherlands 2021 volgen: ook het Algemeen Dagblad heeft er aandacht aan besteed. Lees het hieronder of op de site van het AD.